Alle cleaners en coatings die u zoekt en meer

Bij Helichem ontwikkelen en produceren we al 80 jaar met veel succes, voor alle mogelijke marktsegmenten, een uitgebreid arsenaal aan moderne reinigings- c.q. onderhoudsproducten en epoxy-coatings. Als afnemer hebt u de keuze uit zo’n 500 producten in meerdere varianten, om uw eigen pakket samen te stellen en dat als huismerk, onder uw eigen private label, op de markt te brengen.

Nieuw product? Nieuw idee? Wij maken het voor u

Ook als u zelf voor een speciale toepassing een aangepast of nieuw product wilt lanceren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen dat kosteloos voor u! Geheel nieuw, mat in plaats van glans, meer of minder schuim, nieuwe geur, andere technische eigenschappen, u zegt het maar. Onze chemisch specialisten en laboranten verwelkomen elke nieuwe uitdaging.

Alle complexe kennis en producten in één huis

Met onze state-of-the-art expertise en 80 jaar ervaring op chemisch-technisch gebied zijn wij steevast up-to-date. Verder zelfs. Vooral op het gecompliceerde terrein van wetgeving inzake milieueisen, etikettering en productinformatie loopt Helichem voorop. Wij anticiperen waar mogelijk op nieuwe wetgeving. En moderniseren onze producten veelal nog voordat de wetgever dit voorschrijft.

U heeft nergens omkijken naar

Juist deze unieke combinatie van expertisegebieden maakt ons interessant voor u als afnemer. U kunt immers blindelings vertrouwen op een totaalproduct dat aan alle wettelijke eisen voldoet. Wij verzorgen uw etiketten en informatiebladen in de taal of talen van uw keuze, zodat uw huismerkartikelen rechtstreeks en ongezien de schappen in kunnen. Zonder dat u zelf over al die complexe kennis hoeft te beschikken. Een veilige gedachte die u en al onze afnemers veel kopzorgen en werk bespaart.

Grote diversiteit in klanten

Dat is de reden waarom wij veel gerenommeerde ondernemingen tot onze trouwe klanten mogen rekenen. Bedrijven en merken overigens, die prijs stellen op hun anonimiteit. Omdat ze het geheim achter hun verkoopsucces graag voor zichzelf behouden. Wij respecteren dat.

Wel kunnen we u zeggen dat tot onze Europese klantenkring, bekende retailketens en vermaarde merkfabrikanten behoren. In een brede diversiteit van branches. Van institutionele gebruikers tot consumentgerichte producenten, van horeca tot industrie. In Nederland en in een groot deel van Europa. Wanneer u door een gemiddelde Nederlandse winkelstraat loopt, is de kans groot dat u in veelretailketens producten van Helichem aan zult treffen.

Expertise garandeert constante kwaliteit

Helichem biedt u de mogelijkheid om met een complete lijn, kwalitatief hoogwaardige producten, uw markt(en) te betreden. Leveringsbetrouwbaarheid en constante kwaliteit zijn daarbij spreekwoordelijk voor ons. Met meer dan driekwart eeuw ervaring kunnen wij u dat beloven. Bovendien wordt ons gehele proces nauwkeurig geborgd door onze ISO 9001 en ISO 14001 certificeringen. Want veiligheid voor mens en milieu staat bij al onze leveranties voorop.

Teamspirit

Helichem prijst zich gelukkig terug te kunnen vallen op een hecht team van deskundige gemotiveerde medewerkers. Iedereen, van de jongste bediende tot de directie, werkt nauw samen om voor iedere afnemer 100% tevredenheid te realiseren.

Ambachtelijke mentaliteit

Helichem is een ultramodern ontwikkelings- en productiebedrijf waar nog een ambachtelijke mentaliteit heerst. Ons gedreven team van laboranten, chemisch specialisten en procesbewakers, zet zich dagelijks in om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande producten te optimaliseren. Zij staan met hun arbeidsethos achter hun streven om de besten in hun vak te zijn. En achter de uitdaging om hun klanten exact te bieden waar ze om gevraagd hebben. Zij vormen het bedrijfskapitaal dat Helichem al 80 jaar op voorsprong houdt.

Vertrouwen

Helichem kent nauwelijks verloop in klanten. Nieuwe afnemers blijken veelal trouwe afnemers. Een recentklanttevredenheidsonderzoek wijst uit dat Helichem dit te danken heeft aan een constant hoge kwaliteit en het vertrouwen dat relaties in ons hebben. Bij Helichem is een afspraak namelijk een afspraak.

Dat was zo, dat is zo en dat blijft zo.